Новини

Назад

Перші фіналісти готуються до гала-концерту «Разом – ми єдині!»

22 червня 2021, 14:07
491
Суспільство, Соціальне забезпечення

У Маріуполі триває підготовка до підсумкового етапу Другого відкритого інклюзивного фестивалю творчості «Разом – ми єдині!». Організатори провели робочу зустріч щодо  проведення гала-концерту.

У підготовці спільних творчих номерів з фіналістами візьмуть участь Міський палац культури, ПК «Український дім», «Чайка», «Молодіжний». Вони допоможуть конкурсантам створити творчі номери у номінаціях: «Вокально-хоровий жанр», «Декламація та театральне мистецтво», «Інструментальне виконання» та «Хореографія». Вони впевнені, творчість не має меж чи бар’єрів.  

У ході зустрічі організатори визначили перших фіналістів. Сама підготовка до гала-концерту триватиме до листопада цього року.

Нагадуємо, що фестиваль започатковано в рамках міської цільової програми підтримки, адаптації й  профорієнтації дітей та молоді з інвалідністю Маріуполя «Разом – ми єдині». Його мета – створення умов для маріупольців з інвалідністю, щодо їх участі у  культурному житті міста шляхом налагодження плідної взаємодії з творчими колективами. Маріуполь йде шляхом створення рівних можливостей для кожного.