Новини

Назад

13 червня Маріуполь святкує День визволення

11 червня 2021, 17:17
2692
Суспільство

У День визволення Маріуполя від незаконних збройних формувань  пройде низка заходів. Від самого ранку до вечора на жителів чекатиме святкова програма.

День розпочнеться з урочистого мітингу, який пройде на площі Свободи о 9:00. Після о 10:00 пройдить «Марш Українських сил», який стартує з площі Свободи. 

З 12:00 почнеться парад проспектом Миру військової техніки та особового складу. На Театральній площі розпочнеться урочисте нагородження військовослужбовців.

Культурно-туристичний центр «Вежа» пропонує приєднатись до цікавої програми о 17:00. Запршують всіх, хто вміє їздити на самокатах або тільки мріє навчитися та хоче спробувати власні сили, долучитися до самокатної екскурсії Театральним кільцем. У програму прогулянки увійдуть будинки зі шпилями, маєток славнозвісного купця, таємничий саркофаг у сквері та, звісно ж, будівля Драматичного театру.

А ввечері можна буде насолодитися живою музикою від трьох провідних оркестрів міста. До того ж на концерті виступить військовий оркестр. Початок о 18:00 на Театральній площі.

Під час проведення заходів у центрі Маріуполя тимчасово буде змінено рух транспорту. Дізнатися більше можна за посиланням: https://mariupolrada.gov.ua