Новини

Назад

Маріуполь підтримує таланти стипендіями

08 червня 2021, 12:15
415
Суспільство, Культура

Вже третій рік поспіль Маріупольська міська рада підтримує обдарованих учнів мистецьких шкіл персональними стипендіями. Це надихає їх на нові досягнення. Так, днями у залі камерної філармонії відбувся концерт талановитих стипендіатів.

У ньому взяли участь переможці всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Розпочала концерт юна флейтистка Поліна Романенко, а після виступили піаністи та флейтисти, учні мистецьких шкіл Маріуполя: Володимир Сопутняк, Олена Солонська, Анастасія Косолапова та Артем Крохмаль.
Також у вітражному залі пройшла виставка картин та робіт декоративно-прикладного мистецтва Анастасії Журавльовой та Любові Сосновськой.

Підтримка муніципальними стипендіями дає дітям та викладачам стимул для подальших перемог і досягнень. За цей час її отримали 37 талановитих учнів та 26 педагогів Маріуполя.

Серед стипендіатів є художники та музиканти, які ведуть активну діяльність, беруть участь у різноманітних національних і міжнародних конкурсах. Цього навчального року таких учнів - вісім.