Новини

Назад

У Маріуполі пройшла виставка «Я маю мрію»

14 травня 2021, 17:41
765
Культура

У виставковому залі Центру сучасного мистецтва і культури ім. А.І.Куїнджі відбулась виставка робіт людей з інвалідністю «Я маю мрію». Тут представили понад 200 робіт. Переважно це малюнки і декоративно-ужиткові композиції. Вік учасників від 6 до 62 років.

Виставка проводиться у рамках ініціативи «Маріуполь – місто рівних можливостей для всіх», яку реалізує ГО «Повiрь у себе» за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Демократичне врядування у Східній Україні». Привітати учасників завітала директорка департаменту соціального захисту Ірина Коробка.

«Хочу подякувати всім учасникам та організаторам такої дивовижної виставки. Кожна ваша робота – це душа. Муніципалітет приділяє велику увагу маломобільним групам населення. Ми підтримуємо ваші громадські організації і громаду за допомогою фінансування і наданням соціальних послуг. Дякуємо вам за партнерство», - сказала вона.

У свою чергу, керівниця ГО батьків дітей з інвалідністю «Повір у себе» Олена Кравченко розказала: «Наша організація працює з 1997 року, тому ми і виступили ініціаторами виставки. У назві ми хочемо показати і сказати, що люди з інвалідністю це такі ж люди, які мають свої мрії і бажання. Вони теж хочуть бути соціалізовані, щоб не закриватися в собі, а навпаки розказати про свій талант».

Виставка триватиме з 14 по 19 травня. Встигніть насолодитися особливим мистецтвом!