Новини

Назад

Тепломережа та Зеленбуд – одні з кращих підприємств міста з охорони праці

14 травня 2021, 17:32
689
Суспільство

До Всесвітнього дня охорони праці у Маріуполі пройшов конкурс з охорони праці серед 14 підприємств міста. Визначали переможців за 30 критеріями. Серед основних: динаміка за рік, статистика травматизму та інший ряд показників.

Кращих співробітників нагородили подяками та подарунками від міського голови. За якісну роботу та підвищення рівня безпеки праці нагородили 6 переможців, серед яких і підприємства міської ради – ККП «Маріупольтепломережа» та МКП зеленого будівництва. Доказ того, що працювати тут безпечно та комфортно.

Начальник управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці Ваагн Мнацаканян зазначив: «Сьогодні підводимо підсумки конкурсу серед всіх підприємств міста, які розділили на три категорії до 500, від 500 до 2 тис і понад 2 тисяч кількості співробітників. Було розглянуто 14 заявок, на всі підприємства виїжджала комісія. Дивились на впровадження сучасних підходів. І чесно зізнаюсь, що майже всі підприємства показали гарний результат за рік. Також визначили переможців у дитячому конкурсі малюнків в тематиці охорони праці. Ми були дуже задоволені результатами дітей, адже нам надіслали понад 200 робіт».

Конкурс дитячих малюнків проходив з березня по травень. Діти з різних шкіл представили свої роботи в трьох вікових категоріях. Сьогодні нагородили переможців і подарували пам’ятні подарунки від міської ради.