Новини

Назад

Депутати працюють у складі міської комісії з надання матеріальної допомоги мешканцям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

09 квітня 2021, 15:09
514
Діяльність депутатського корпусу

Як зазначила директор департаменту соціального захисту населення Ірина Коробка, на розгляд комісії надійшло 62 заяви від мешканців. Під час засідання представники райадміністрацій надали інформацію про громадян, які звернулися за компенсацією.

Сьогодні розглядали звернення щодо часткового відшкодування витрат на лікування та на підтримку людей, котрі опинилися в складних життєвих ситуаціях. Серед заявників було чимало одиноких мешканців похилого віку.  Комісія була одностайна в тому, що таких громадян не можна кидати напризволяще, їм потрібна всіляка підтримка з боку міста.

Під час роботи члени комісії виявили суттєвий момент: до основного пакету документів заявникам необхідно додавати декларації з лікарями. Представники районних адміністрацій проведуть роз’яснювальну роботу серед населення з цього приводу.

Також важливо звертати увагу на чеки на придбання лікарських препаратів, які надають претенденти на допомогу. Тільки після доопрацювання всіх моментів, заяви будуть розглянуті комісією.