Новини

Назад

Освітяни Маріуполя підвищують кваліфікацію

31 березня 2021, 16:33
738
Освіта

Сьогодні в Центрі розвитку стартапів 1991 стартувала Лідерська навчальна програма для керівників закладу освіти Маріуполя. Це п’ятимодульна програма, яка проходитиме впродовж шести місяців.

За період навчання лідери отримають управлінські практики, новий досвід взаємодії з учнями, громадськістю та містом. Заняття проходитимуть раз на місяць. По закінченню навчання кожен фахівець отримає знання з розробки внутрішніх документів та підвищить свою кваліфікацію.

Навчання для освітян проводитиме директорка школи № 15 Тетяна Лугова. Вона отримала грант на навчання у Школі освітніх управлінців від Києво-Могилянської бізнес школи. Тепер свій досвід передаватиме представникам шкіл Маріуполя.

Директор комунальної установи «Маріупольський центр професійного розвитку педагогічних працівників Маріупольської міської ради Донецької області» Ірина Святченко наголосила: «Знаю, що ви всі прогресивні професіонали, які не бояться навчатися новому і йти в ногу з часом. Нехай ті знання, які ви отримаєте від лідерської програми вам підуть на користь».

Заходи проходять за підтримки народного депутата України Вадима Новинського.