Новини

Назад

56 окрему мотопіхотну Маріупольську бригаду привітали з шостою річницею

03 березня 2021, 14:24
356
Суспільство

Заступник міського голови Аркадій Мєшков привітав 56 окрему мотопіхотну Маріупольську бригаду з шостою річницею. Військовослужбовцям вручили подяки та пам’ятні подарунки.

«Дякуємо, що захищаєте нашу країну. Ви - справжні Герої. Завдяки вам мільйони родин нашої держави почувають себе в безпеці. За вами сила, впевненість у завтрашньому дні. Ви дали нам можливість розвивати наше місто під синьо-жовтим прапором», - зазначив Аркадій Мєшков.

До його слів приєднався заступник командувача оперативного командування «Південь» генерал майор Андрій Соколов. «За шість років ваша бригада пройшла багато випробувань. Ми пишаємося вами. Вдячні за вашу вірність та відданість», - підкреслив він.

За сумлінне виконання військового обов’язку, в умовах пов’язаних з ризиком для життя, хоробрість та відвагу, проявленій при виконані бойових завдань по захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України в районі проведення операцій об'єднаних сил на території Донецькій та Луганських областей, військових нагородили цінними подарунками.