Новини

Назад

Підготовка до сесії: депутатські комісії продовжують розглядати проєкт порядку денного (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21 січня 2021, 10:31
582
Діяльність депутатського корпусу

О 9:00 на засідання зібралися постійні комісії з питань промисловості, транспорту, зв'язку та дорожнього господарства та з питань містобудування, комунальної власності та земельних відносин.
Депутати працюють над питаннями майбутньої сесії. Так, на пленарне засідання виносять проєкт рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Маріуполя» Юрію Соловйову, посмертно.
Довідка: 35-річний Юрій Соловйов влітку 2014 року добровольцем пішов на фронт. Він служив санітарним інструктором в 1 роті батальйону «Донбас». Загинув під Іловайськом, під час прориву з оточення, пересуваючись так званим «гуманітарним коридором».

«До міського голови Вадима Бойченка звернулись його близькі. Для сім'ї загиблого добровольця і його дитини - це дуже важливо. Це пам'ять, яка буде викликати почуття гордості у рідних. Тому пропоную підтримати проєкт рішення про присвоєння звання «Почесного громадянина Маріуполя» Юрію Соловйову посмертно », - звернулася до депутатів секретар міської ради Ксенія Сухова.

Сьогодні депутати заслуховують доповідачів тільки з основних питань сесії. З 13:00 ці проєкти рішень будуть розглядати депутатські комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я та материнства і з питань житлово-комунального господарства та енергозбереження.