Новини

Назад

Підготовка до сесії: депутати продовжують розглядати проєкти рішень (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18 грудня 2020, 16:52
537
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні над проєктом порядку денного працювали й постійні комісії з питань екології та охорони навколишнього середовища, з питань освіти, культури, духовного відродження, молоді та спорту.

Серед головних питань - бюджет Маріуполя на 2021 рік та Програма економічного і соціального розвитку.

Також депутати обговорили редакції таких важливих документів, як Положення про постійні комісії, Координаційну раду та Регламент виконавчого комітету Маріупольської міськради.  Слід зазначити, що перш ніж ці проєкти були винесені на розгляд постійних комісій, їх опрацювали на засіданнях робочої групи.  «У ці документи були внесені пропозиції та доповнення, і сьогодні ви маєте напрацюваний варіант», - зазначив директор юридичного департаменту Маріупольської міськради Максим Пасько.

До проєкту порядку денного увійшли питання і сфери охорони здоров'я та соцзахисту, зокрема, надання матеріальної допомоги маріупольцям на лікування.

Питання, по яких депутати нададуть пропозиції, будуть винесені на Координаційну раду.

«Сьогодні ми працюємо за динамічним графіком засідань постійних комісій. Розпочали підготовку до другої сесії. Чотири депутатські комісії розглядають проєкти та спілкуються з доповідачами. На понеділок заплановано такі ж комунікації. Ще чотири комісії завершать низку засідань та нададуть свою професійну візію щодо редакцій проєктів рішень», - зазначила секретар міської ради Ксенія Сухова.

Нагадаємо: друга сесія міської ради VIII скликання відбудеться 23 грудня в актовій залі адміністративного будинку за адресою: проспект Перемоги, 16. Початок о 10:00.