Новини

Назад

Депутати профільних комісій обговорили питання про затвердження Положення про проведення інвестиційних конкурсів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

06 жовтня 2020, 08:57
404
Діяльність депутатського корпусу

Постійні комісії з питань: освіти і науки, духовності, молодіжної політики, у справах сім'ї, культури і спорту, розвитку підприємництва, захисту інтересів вітчизняного товаровиробника, робочих місцям та інвестиціям, гласності, законності, депутатської діяльності, розвитку місцевого  самоврядування та євроінтеграції обговорили 10 основних питань порядку денного 57 сесії міської ради.

Серед них про затвердження Положення про проведення інвестиційних конкурсів в Маріуполі.

Представив проєкт рішення директор департаменту з питань економіки міської ради Євген Бодягин.

Він розповів про створення спеціальної Програми, в ній будуть прописані правила участі претендентів у інвестиційних проєктах. Це можуть бути великі проєкти, як капремонт шкіл і дитячих садків, будівництво об'єктів інфраструктури, проєкти меценатів, а також будівництво магазинів і установка МАФів.

«Це буде ефективний, дієвий механізм і помічник для підприємців, представників малого та середнього бізнесу. Участь в інвестиційних конкурсах звільнить підприємців від тяганини, пов'язаної з оформленням документації. Вони гарантовано отримають готовий земельний проєкт», - зазначила глава депутатської комісії з питань гласності, законності, депутатської діяльності, розвитку місцевого самоврядування та євроінтеграції Оксана Гринько.