Новини

Назад

Депутат Михайло Орліченко: «Разом з комунальними службами робимо віддалені селища доступними для людей з інвалідністю» (ФОТО)

24 вересня 2020, 11:51
493
Діяльність депутатського корпусу

КСН «Лучистий» розташований у віддаленій частині Кальміуського району.  «Він об'єднує селища Волонтерівка, Україна-1 та Україна-2.  Тут такі ж проблеми, як у більшості мешканців віддалених  мікрорайонів. У першу чергу - це дороги та зовнішнє освітлення», - ділиться голова КСН «Лучистий» Ольга Астахова.

Вона розповіла, що у кількох родинах, проживають люди з інвалідністю, які пересуваються на візках. «Виїхати з подвір’я для таких людей - справжня проблема, без допомоги їм не обійтися. Та й пересуватися по дорозі, яка відсипана шлаком, на візках з ручним приводом було вкрай складно», - говорить голова Ольга Астахова.

Люди звернулися до депутата Михайла Орліченка, щоб він допоміг упорядкувати заїзди у двори.  До вирішення питання він підключив комунальні служби. «Маріупольавтодор» виконав асфальтування заїзду на провулку Ізмайлівському, 8, а підрядна дорожня організація провела аналогічні роботи на вулиці Ракетній, 63.

Також за зверненнями жителів було відновлено зовнішнє освітлення на вулицях Кобзаря, Достоєвського, Шевцової.  На електроопорах замінили світильники. «Разом з комунальними службами ми робимо наші віддалені селища доступними для людей з інвалідністю. Це один з пунктів програми «Місто без околиць», яка реалізується з ініціативи мера Вадима Бойченка», - зазначив Михайло Орліченко.