Новини

Назад

Депутат Володимир Курський: Оновлюємо дорожнє покриття у дворах жителів Лівобережжя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

23 вересня 2020, 16:51
689
Діяльність депутатського корпусу

Сезон будівельних і ремонтних дорожніх робіт триває. На території КСН «Центральний» це ще три нових локації.

«На вулиці Володимирській, 6 тротуар був повністю зруйнований від часу і тривалої експлуатації. Жителі звернулися за допомогою до депутата Володимира Курського. Він ініціював питання в районній адміністрації, знайшли підрядну організацію. Роботи з укладання тротуару фемамі підходять до завершення. Тепер це абсолютно нова тротуарна частина. Місцеві жителі тільки радіють таким оновленням», - розповідає голова КСН «Центральний» Лариса Шаруда.

Масштабні ремонтні роботи прийшли і на територію шести дворів на Морському бульварі. Пішохідні зони тепер стали комфортними і безпечними.

«Сьогодні, завдяки ініціативам міського голови Вадима Бойченка ми можемо виконувати дорожні роботи в комплексі. Наприклад, як на бульварі Меотиди, 15/20. Це великий восьмипід'їздний будинок, його жителі дуже чекали ремонту. Зараз підрядники приступили до роботи. Ми оновимо не тільки тротуари, а й підходи до під'їздів і зону дороги. Це абсолютно правильне рішення - робити комплексні ремонти», - зазначив депутат Володимир Курський.