Новини

Назад

Депутат Володимир Ковальчук: «Приділяючи увагу дорогам на заводських селищах, ми робимо життя місцевих жителів більш комфортним»

21 вересня 2020, 16:29
536
Діяльність депутатського корпусу

Депутат Володимир Ковальчук: «Приділяючи увагу дорогам на заводських селищах, ми робимо життя місцевих жителів більш комфортним» (ФОТО)

Проїжджа частина та внутрішньодворові дороги в селищі Річний були у аварійному стані. «Тут часто їздять великовантажні машини, курсують рейсові автобуси. Високе транспортне навантаження і привело до того, що дорожнє покриття стало руйнуватися», - говорить голова КСН «Річний» Тетяна Кретова.

Жителі звернулися до депутата Володимира Ковальчука, просили допомогти у питанні ремонту доріг. Спільно з Кальміуською райадміністрацією визначили підрядника. У найкоротші терміни дорожники провели латочний ремонт на вулиці Лобачевського, Монтажній, Вузівській та на ділянці від вулиці Макара Мазая до 11 прохідних «Азовмашу». Крім того, підрядники капітально заасфальтували дорогу на вулиці Новостепній.

 «Сьогодні ми поетапно виконуємо ініціативи міського голови Вадима Бойченка, спрямовані на благоустрій віддалених районів. Приділяючи увагу дорогам в заводських селищах, ми робимо життя місцевих жителів комфортнішим», - зазначив депутат Володимир Ковальчук.