Новини

Назад

Депутатка Ніна Воробей: «Активно продовжуємо оновлювати дороги та технічні комунікації у робочих селищах» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18 вересня 2020, 09:23
402
Діяльність депутатського корпусу

Жителі вулиці Блінова, що у КСН «Селище Мирний», мали проблеми пов'язані з перебоями з водопостачанням. «Причина у тому, що водовід вже технічно зношений, на певній ділянці регулярно відбувалися пориви», - говорить голова КСН «Селище Мирний» Олена Булай.

Люди зверталися у різні інстанції та служби, про проблему розповіли й депутаткі Ніні Воробей.  «Комунікації селища Мирного проходять й на території селища Україна, тому дуже важливо, щоб вони були у робочому стані. І у цьому плані ми тісно співпрацюємо з депутатом Олександром Ларионовим», - ділиться Ніна Воробей.

До вирішення питання підключилася й Кальміуська райадміністрація.  «Міськводоканал» приступив до заміни аварійного водоводу на ділянці від 1 до 24 будинків на вулиці Блінова. «Зараз на території робочих мікрорайонів активно проводять ремонти доріг і комунікацій. Якість послуг не повинна бути гіршою, ніж у центрі. Програма «Місто без околиць», яка реалізується з ініціативи мера Вадима Бойченка, якраз і вирішує ці питання», - каже депутатка Ніна Воробей.