Новини

Назад

Депутати розглянуть проект рішення про матеріальну допомогу погорільцям

27 липня 2020, 16:37
518
Діяльність депутатського корпусу

Автором проекту рішення про виділення матеріальної допомоги жительці Лівобережного району, чиє майно постраждало у результаті пожежі, виступив депутат, голова Лівобережної райадміністрації Віктор Очеретін.

До міської профільної комісії надійшло звернення, адміністрація Лівобережного району клопотала про виділення коштів сім'ї погорільців.

У результаті пожежі, що трапилася у середині травня, в одній з багатоповерхівок на вулиці Олімпійській, повністю вигоріла квартира.  При пожежі загинув літній чоловік, а двоє неповнолітніх дітей залишилися під опікою його дружини.

Як зазначив Віктор Очеретін, на засіданні міської профільної комісії було прийнято рішення про фінансову підтримку цієї родини у розмірі 70 тисяч гривень.  «Це кошти на відшкодування частини витрат на ремонт квартири.  Кошторис додається до заяви», - зазначив він.

Слід зазначити, що міська влада не залишає без уваги подібні звернення громадян.  На лікування й підтримку маріупольців, які опинилися у складній життєвій ситуації, місто регулярно виділяє фінансування.

Даний проект рішення депутати обговорять на засіданні постійних комісій, а потім він буде винесений на розгляд до сесійної зали.