Новини

Назад

Депутат Андрій Федай: Капітальні дорожні ремонти зайшли у найстарішу, історичну ділянку центральної частини Маріуполя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27 липня 2020, 11:58
630
Діяльність депутатського корпусу

Великого дорожнього будівництва жителі вулиці Фонтанної дуже чекали. «Зараз у нас відбувається повне перезавантаження. Працює спеціальна техніка і робочі бригади. Старого тротуарного покриття майже не залишилось. Тому автодорівці спочатку засипаюсь поверхню шлаком, трамбують його і тільки потім укладають асфальтове покриття», - розповідає голова КСН «Староміський» Яна Головко.

«Сучасне місто – це не тільки модернізовані проспекти і вулиці центральної частини, це доглянуті околиці і найстаріші, історичні куточки Маріуполя. На вулиці Фонтанній «Маріупольавтодор» разом з тротуарною дорогою ремонтує і заїзди до будинків приватного сектору», - ділиться депутат Андрій Федай.

Але не тільки одними ремонтами живуть у КСНі «Староміському». Завдяки небайдужим маріупольцям вдалося зібрати одяг, взуття і провести соціальний ярмарок. Усі бажаючи безкоштовно змогли вибрати собі предмети гардеробу.