Новини

Назад

Депутатка Світлана Ситник: Завдяки новому сервісу «Депутат у смартфоні» ми зможемо ще ефективніше працювати з нашими мешканцями (ФОТО)

02 липня 2020, 10:18
476
Діяльність депутатського корпусу

«Депутат у смартфоні» - спільний проект управління «Секретаріат ради» і Контакт-центру. За його запуск проголосували на 53 сесії.

Це ще одна форма сучасної комунікації. Своє звернення тому чи іншому депутату заявник передає через Контакт-центр. І звідти дані надходять до депутата. Таке перше звернення вже отримала депутатка Світлана Ситник.

«Надійшло колективне прохання від мешканців 41 и 42 будинків на вулиці Правобережній. Люди розповіли, що в павільйоні на зупинці зникла лавочка. На Правому березі багато пенсіонерів і очікувати транспорт відтепер стало незручно», - розповідає депутатка Світлана Ситник.

На це прохання оперативно отреагували. Депутатка вже направила своє офіційне звернення директору департаменту транспорту і зв’язку міської ради Василю Клату.

«Сподіваюся, що разом ми вирішимо це питання. А новий сервіс «Депутат у смартфоні» допоможе ще ефективніше працювати з нашими мешканцями», - підкреслила Світлана Ситник. 

Нагадуємо, що зателефонувати до Контакт-центру можна за цими номерами: 15-55 (зі стаціонарного), 067-345-1555, 050-345-1555.