Новини

Назад

Підготовка до 53 сесії: На Координаційній раді обговорили пропозиції до проектів рішень (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24 червня 2020, 18:52
586
Діяльність депутатського корпусу

Основні питання – сфера земельних відносин. Думка комісій розділилася з приводу оренди земельних ділянок у Центральному районі. В одному випадку депутати рекомендували відмовити підприємцю, в інших запропонували подовжити термін оренди і зробити паспорти фасадів.

Щоб розібратися в дискусійних питаннях на засідання запросили власників  торгівельних об’єктів. Так, власниці торгівельного павільйону на проспекті Будівельників  рекомендували привести об’єкт до єдиного архітектурного типу. «Тільки так ми зможемо навести лад і привести торгівельні об’єкти міста до єдиного впорядкованого вигляду», - підкреслив Степан Махсма.

Майже на кожному засіданні Координаційної ради підіймаються питання щодо діяльності об’єктів, які торгують спиртними напоями сумнівної якості. Так, депутати рекомендували відмовити в розробці проекту землеустрою у Лівобережному районі. Як підкреслив депутат Віктор Очеретин, тільки цього року у даному об’єкті було вилучено понад 500 літрів сурогатного алкоголю. «Поряд знаходяться житлові будинки, тому ми рекомендуємо вирішувати питання у судовому порядку, щоб оскаржити право власності, ці торгові об’єкти місту не потрібні і ми будемо регулярно з ними боротися», - підкреслив депутат.