Новини

Назад

Депутати почали приймати мешканців за новим графіком (ФОТО)

03 березня 2020, 13:48
422
Діяльність депутатського корпусу

Оновлено інформацію щодо годин та дат прийомів громадян депутатами Маріупольської міської ради. Представники найчисельнішої фракції вийшли з ініціативою змінити підхід до графіку спілкування з жителями. Прийнято рішення – проводити прийоми в приміщеннях комітетів самоорганізації населення щотижня.

«Члени фракції одностайно вирішили змінити концепцію роботи з мешканцями. Це наше прагнення бути ще ближче до проблем населення», - зазначив керівник фракції Андрій Федай.

Допомогти з питанням монтажу вуличного освітлення, запланувати ремонтні роботи аварійних під’їздів – розповідає про результати першого березневого прийому у комітеті «Каменськ» депутатка Тетяна Книш. Підкреслює, людей прийшло багато, всім зручно вирішувати питання у КСНі.

Не менш динамічним був перший прийом за новим графіком і у депутата Максима Батенка. «Спілкувалися з жителями у приміщенні комітету «Машино будівельник». Люди жаліються на проблеми старого житлового фонду. Намагаємося пояснити, що вирішення цих питань лише за створенням ОСББ», - зазначив депутат.

Інформацію щодо повного графіку прийомів депутатів із зазначенням годин, дат, КСНів можна подивитись на сайті «Маріупольської міської ради», скориставшись електронним сервісом «Мапа депутатів» або через сіті-бот «Назар» за допомогою опції «Мій депутат».