Новини

Назад

Депутатка Ніна Павлюк: «Важливо допомагати людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях» (ФОТО)

28 лютого 2020, 11:28
589
Діяльність депутатського корпусу

Ніна Павлюк відгукнулася на прохання маріупольчанки й подарувала їй ходунки. «Ця жінка – ветеран праці, все життя пропрацювала на великому промисловому підприємстві. У неї серйозне захворювання опорно-рухового апарату, тому їй важко пересуватися», - розповідає депутат.

Пенсіонерка стала заручницею ситуації, оскільки вийти на вулицю без сторонньої допомоги не могла. Говорячи про технічні характеристики засобу реабілітації, Павлюк зазначає, що до ходунків кріпиться кошик і є місце для сидіння. Сама ж пенсіонерка зраділа, що тепер зможе виходити на вулицю, ходити у магазин і на базар. «Важливо допомагати людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Сьогодні ми подарували цій жінці надію на те, що не варто впадати у відчай, завжди є вихід з ситуації», - зазначила Ніна Павлюк. Вартість такого засобу реабілітації становить понад 4 тисячі гривень, тому придбати їх самостійно жінка не змогла б.

Довідка. На базі ГО «З нами добрі серця», незмінним керівником якої є Ніна Іванівна, діє безкоштовний пункт прокату засобів малої реабілітації для маломобільних громадян. Послугами пункту вже скористалися близько 2 тисяч осіб. З сотні видів засобів реабілітації, найбільш затребуваними є ходунки. «Весь асортимент пункту прокату – те, що принесли люди. Тому, якщо у когось є палиці, ходунки, милиці та інші засоби реабілітації, якими вже не користуються, можна передати нам в центр. Можливо, вони допоможуть людям. Адреса: проспект Металургів, 169 з 8:00 до 15:00 у будні дні», - зазначила Павлюк.