Новини

Назад

Депутати допомагають жителям з благоустроєм дворів (ФОТО)

24 лютого 2020, 11:38
405
Діяльність депутатського корпусу

З наближенням весни у місті активізувалася робота з благоустрою внутрішньодворових територій.  У таких заходах спільно з жителями беруть участь й депутати міської ради.

У сквері біля фізкультурно - оздоровчого комплексу, по вулиці Левченко, 10, стала непридатною для використання дитяча пісочниця.  Батьки, стурбовані за безпеку своїх дітей, прийшли на прийом до депутата Савелія Вашури.  Як зазначила голова КСН «Нікопольський» Юлія Рева, люди просили відремонтувати ігрові елементи.

У комітеті розповідають, що стосується пісочниці, то її у перспективі планують замінити на більш сучасну конструкцію і у цьому питанні посприяв депутат. «У цьому районі чимало бродячих тварин.  І дуже важливо убезпечити від них дітей.  Тому ми внесли у план 2020 року установку нової пісочниці з кришкою, щоб не було доступу собак та котів », - зазначив депутат Савелій Вашура.

Колега по депутатському корпусу Інна Нефьодова разом з жителями за сприяння співробітників «Комунальника» очистили від сміття внутрішньодворові території по Миколаївській, 67, Фонтанній, 85, Митрополитській, 56. «Разом попрацювали, прибрали сміття, гілки, сухостій.  А «Комунальник» допоміг вивезти все це на полігон », - підкреслила депутат Нефьодова.