Новини

Назад

Індустріальний парк Маріуполя починає працювати з інвесторами (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 лютого 2020, 11:46
867
Діяльність депутатського корпусу

 Проект «Про надання права на укладення договору комунальному комерційному підприємству Маріупольської міської ради« Приазовська інвестиційна компанія »представив її директор, депутат Геннадій Семеніхін.

 Доповідач зауважив, що цим проектом рішення пропонується на місці колишнього рибоконсервного комбінату створити індустріальний парк «АзовАкваінвест».  «Мета проекту - створення економічно - привабливої інвестиційної локації.  Планується, що тут будуть працювати 12 виробництв, а це значить, створення нових робочих місць та, як результат - збільшення надходжень до місцевого бюджету », - зазначив Семеніхін.

 Проект передбачає підписання пакета угод з різними кампаніями, у тому числі, з першою інвестиційною групою.  Як пояснив Геннадій Семеніхін, інвестори за свої кошти зобов'язуються провести демонтаж будівель, що залишилися від колишнього рибоконсервного заводу.  «Це дозволить заощадити бюджету міста понад 40 мільйонів гривень», - підкреслив доповідач.

 Якщо цей проект депутати підтримають на сесії, то інвестори до індустріального парку будуть готові зайти вже до кінця цього року.