Новини

Назад

Питання підтримки спорту, матеріальна допомога, благоустрій приватного сектора: Степан Махсма провів прийом громадян (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18 лютого 2020, 08:28
527
Діяльність депутатського корпусу

Спілкування маріупольців з секретарем ради відбулось у будівлі Приморської райадміністрації.  До Степана Махсми звернувся тренер з пара-карате Олег Шухман.  Він просив спонсорської підтримки на виступ пара - каратистів на Чемпіонаті світу у квітні цього року.  Секретар ради взяв це звернення на контроль, висловивши надію на успішний виступ маріупольців.

 Ініціативна група жителів селища «Західний» прийшла з питаннями благоустрою.  Серед проблем, озвучених людьми - установка вуличного освітлення, асфальтування доріг, облаштування пішохідної зони.  Голова ГО «Моя природа» просив секретаря ради посприяти у виділенні приміщення для проведення виставки голубів.

 Житель вулиці Заводської звернувся з питання виділення матеріальної допомоги на придбання приладу обліку електроенергії.

«Сьогодні приходили різні люди з різними питаннями.  Дуже добре, що є небайдужі громадяни, які хочуть зробити життя на своїй вулиці або селищі краще.  Міська влада завжди буде підтримувати такі ініціативи », - підкреслив Степан Махсма.