Новини

Назад

Депутатський патронат: Ніна Павлюк допомогла родині погорільців

13 лютого 2020, 13:18
355
Діяльність депутатського корпусу

У Приморському районі без житла залишилася жінка з двома малолітніми дітьми.  Її будинок згорів у результаті пожежі, і в одну мить родина залишилася без даху над головою.

 Відразу ж на біду відгукнулася Приморська райадміністрація.  «Зараз вирішуємо, як та чим можна допомогти родині.  Це питання знаходиться на контролі адміністрації», - говорить голова Приморської райадміністрації Михайло Орліченко.

До проблеми підключилася і депутат Ніна Павлюк.  Дізнавшись, що у сім'ї ростуть двоє дітей, учні 1 та 4 класів, депутат привезла їм необхідне шкільне приладдя.  «Головне – з розумінням ставитися до чужої біди.  Якщо людина хоче допомогти, то вона обов'язково це зробить, для добрих справ завжди можна знайти привід.  Не шкодуйте доброти та участі», - каже депутат Павлюк.

Не залишився осторонь і КСН «Селище моряків», на території якого проживала сім'я.  Як розповіла голова комітету Тетяна Козлова, у ЗОШ №32 з ініціативи класних керівників організований збір речей та продуктів, а також відкритий рахунок, куди можна перераховувати грошові кошти.  «У комітеті теж надають різну допомогу постраждалим від пожежі, у тому числі і консультативну», - зауважує вона.