Новини

Назад

Депутат Інна Нефьодова допомогла жителям відновити ігрові елементи на дитячих майданчиках (ФОТО)

22 січня 2020, 16:09
625
Діяльність депутатського корпусу

Частина ігрової зони у дворі будинку №83 на проспекті Металургів стала непридатною для використання й небезпечною для дітей.  Зламані елементи необхідно було терміново демонтувати.  Однак, з огляду на високий попит відвідування локації, потрібно було ще й швидко відновити ігрові конструкції.

Жителі прийшли на прийом до депутата Інни Нефьодової, щоб вона допомогла вирішити питання облаштування новими елементами це місце дозвілля.

«Гірка з пластмасовим настилом зламалася, звичайно, не могло бути й мови про те, що далі діти будуть там грати.  Потрібно було знайти можливість дуже оперативно виконати прохання людей», - говорить депутат.

Вона направила звернення до «Зеленбуду», працівники підприємства демонтували аварійну гірку та відремонтували каркас.

Ще одне прохання надійшло депутату від мешканців будинку №90 по вулиці Куїнджі: встановити на спортмайданчику нове баскетбольне кільце. На сьогоднішній день спортивний елемент вже у користуванні мешканців.  «Приємно, що вдалося допомогти швидко й зробити саме так, як просили люди.  Дозвілля дітей та молоді - важлива частина нашого життя, і політика міської влади у цьому питанні спрямована на створення комфортних умов», - зазначила Інна Нефьодова.