Новини

Назад

Депутат Володимир Ковальчук допомагає вирішувати питання ремонту доріг на території КСН «Річний»

11 грудня 2019, 11:35
468
Діяльність депутатського корпусу

Жителі звернулися за поміччю до депутата Володимира Ковальчука, щоб він допоміг вирішити проблему асфальтування внутрішньоквартальних доріг.  Як зазначила голова КСН «Річний» Тетяна Кретова, крім рядових жителів  скаржився на стан дороги й медперсонал міської судово-медичної експертизи.  «Щодня до міського моргу під'їжджає автотранспорт, а тут були суцільні ями», - ділиться вона.

Депутат оперативно відреагував на звернення громадян.  Він звернувся до Кальміуської райадміністрації, де після визначення підрядної дорожньої організації, робочі приступили до виконання робіт.

Було проведено латочний ремонт на ділянці від будинку №68 до 79 по вулиці Лобачевського, дороги, що веде до будівлі судмедекспертизи, відсипана шлаком проїжджа частина по вулиці Нестерова.  Також після заміни водогону по вулиці Новостепної відремонтували асфальтне покриття.

Як відзначають у КСН, Володимир Ковальчук виріс у цьому районі, тому комунальні та побутові проблеми, з якими доводиться стикатися жителям, йому добре знайомі.  Сам депутат говорить, що немає дрібних питань, з якими звертаються люди і на всі проблеми потрібно оперативно реагувати.