Новини

Назад

Депутатів та голів КСНів нагородили з нагоди Дня місцевого самоврядування (ФОТОРЕПОРТАЖ)

06 грудня 2019, 16:44
931
Діяльність депутатського корпусу

Традиційно напередодні професійного свята грамоти та подяки міського голови Вадима Бойченка отримують представники муніципалітету, депутати, голови та секретарі комітетів самоорганізації населення за досягнення у роботі.

Сьогодні у концертній залі міської філармонії зібралися винуватці свята.  Серед тих, хто приймав вітання - депутати міської ради Інна Нефьодова та Максим Батенко. За свою активну позицію та депутатську діяльність вони нагороджені подякою та грамотою.

За час своєї депутатської каденції Інна Нефьодова багато зробила для громади КСН «Кальміуський». Депутат організовувала заходи з благоустрою та озеленення, сприяла установці дитячих майданчиків, вирішувала побутові проблеми мешканців.  Представник міської влади проводить роз'яснювальні роботи з мешканцями щодо створення ОСББ.  «Діалог з жителями та КСН - ось запорука успіху роботи.  Разом ми проводимо свята, разом виходимо на толоки, разом вирішуємо усі наболілі проблеми», - зазначила Нефьодова.

 Її колега по депутатському корпусу Максим Батенко співпрацює з КСНами «Кальміуський» та «Азов’є».  Голови комітетів характеризують його як комунікабельну людину, яка оперативно вирішує проблеми людей.  Так, у цьому році депутат домігся, щоб заасфальтували пішохідні доріжки у парку «Дружба».  У результаті жителі густонаселеного масиву у Кальміуському районі отримали прекрасну локацію для відпочинку.

 Так саме сьогодні подяку міського голови отримали голова КСН «Хмельницький» Ніна Назарова, а грамотою відзначено голову КСН «Жемчужний» Ольга Крехович.

«Багато зроблено у цьому році, спільно з депутатами Лілією Борисенко та Олександром Кузнєцовим.  Це й асфальтування внутрішньоквартальних доріг, та облаштування пішохідних доріжок, озеленення.  Масштабні плани у нас й на майбутній рік », - зазначила Крехович.

Серед працівників муніципалітету, які були відзначені до Дня місцевого самоврядування й співробітники управління «Секретаріат ради».  Так, начальник управління Юлія Стамбулжи отримала подяку міського голови, а начальник інформаційно-аналітичного відділу Тетяна Бєлкіна - грамоту міської ради.