Новини

Назад

Депутати допомагають КСНам реалізовувати проекти з благоустрою завдяки Бюджету громадської участі (ФОТО)

05 грудня 2019, 16:06
572
Діяльність депутатського корпусу

Двічі КСН «Черемушки» брав участь у конкурсі «Бюджет громадської участі» на облаштування майданчика для проведення різних заходів.  І ось у цьому році комітет виграв.

«Цей майданчик був побудований у 70-ті роки, і, природно, з плином часу вимагає ремонту.  Тим часом, це єдине місце у мікрорайоні, де ми проводимо різні заходи.  Причому на свята до нас приходять й інші КСНи Приморського району», - говорить депутат Ірина Дудіна.

Депутат зазначила, що мешканці як можуть підтримують майданчик: ремонтують та фарбують лавочки, проводять толоки, прибираючи її від сміття.  Але самим упорядкувати й надати нового вигляду, їм не під силу.  Тому й було прийнято рішення взяти участь у конкурсі «Бюджет громадської участі».

 «Ми дуже сподіваємося, що наші мрії щодо цього куточка відпочинку збудуться.  І діти з клубу імені Попенченка, які постійно тут виступають, даруватимуть свою творчість жителям не під відкритим небом, а під навісом.  Віримо, що тут з'являться нові лавочки та територія буде упорядкована», - зазначила депутат.

 Як відзначили у КСН «Черемушки», у наступному році проведуть асфальтування території біля майданчика, встановлять лавочки та бордюри.  А вже наступним етапом участі у конкурсі «Бюджет громадської участі» стане ремонт та благоустрій самого майданчика.