Новини

Назад

Депутат Костянтин Карнаух допомагає зберегти культурну спадщину Маріуполя, ремонтуючи історичні об'єкти міста (ФОТО)

11 жовтня 2019, 11:09
615
Діяльність депутатського корпусу

Сходовому спуску від будинку № 3 до будинку №5 по вулиці Чорноморській майже 100 років.  Який він був спочатку, мабуть, не пам'ятають навіть старожили.

Проблема: «Цими сходами мешканці спускалися до будинків приватного сектора, які розташовані нижче рівня інших житлових будинків. З плином часу, спуск став непридатним, сходинки почали повністю зруйнуються, у величезних отворах не застрявали тростини пенсіонерів.  Та й самим жителям стало небезпечно користуватися сходами», - розповіла помічник депутата Карнауха Олена Стасьонок.

Вона зазначила, що на цій ділянці вулиці Чорноморській, здебільшого, проживають люди похилого віку.  Щоб пенсіонерам дістатися зупинки громадського транспорту, потрібно подолати дорогу в обхід.  Вони прийшли на прийом до депутата Костянтина Карнауха і попросили відремонтувати спуск.

Рішення: Депутату вдалося заручитися підтримкою представників комунальних служб міста та  домогтися, щоб роботи розпочалися досить оперативно. Сьогодні сходовий спуск на Чорноморській повністю відновлено.

«В історичному розумінні цей спуск, який зводили майже століття тому, дуже значимий.  Вважаю, що такі об'єкти ми повинні реконструювати та давати їм «друге життя».  Тим більше, що вони так потрібні нашим громадянам», - зазначив депутат Костянтин Карнаух.