Новини

Назад

Депутат Володимир Яковенко: «Підтримка людей, які опинилися один на один зі своєю бідою - наше спільне завдання» (ФОТО)

19 липня 2019, 15:15
622
Діяльність депутатського корпусу

Рік тому в результаті пожежі у дворі будинку №113 на вулиці Гірській, що у селищі Піщаному, сталася пожежа. Тоді будинок вигорів повністю, а його господаря, 90-річного ветерана війни Миколу Івановича Циганок, врятувало те, що він в цей час знаходився у літній кухні.

«Складність у гасінні пожежі викликав той факт, що будинок перебував на горі, і пожежним було важко до нього під'їхати з вулиці Великої Морської. Коли вогонь локалізували, будинок виявився вигорілим повністю, а в прибудові до будинку було пошкоджено дах. Так, в один момент пенсіонер позбувся житла», - розповідає голова КСН «Селище Піщане» Світлана Тарабанько.

Щоб допомогти пенсіонеру, актив КСН через ЗМІ звернувся до всіх небайдужих маріупольцям. Відгукнувся і депутат Володимир Яковенко, який питання виділення допомоги погорільцю підняв на рівні міста.

Світлана Тарабанько говорить, що спільними зусиллями вдалося зібрати суму грошей, яка пішла на відновлення прибудови будинку. «Місто виділило матеріали і бригаду будівельників, які вставили пластикові вікна, утеплили прибудову, одним словом, зробили з цього приміщення новий будиночок», - розповідає Тарабанько.

Сьогодні депутат Володимир Яковенко, жителі КСН «Селище Піщане» прийшли привітати ветерана з його новим житлом. Депутат зазначив, що робота виконана добре, новий будиночок цілком придатний для проживання. Він подарував пенсіонеру холодильник, від жителів КСН чоловік отримав чайний сервіз.

Зустріч завершилася чаюванням з солодкими подарунками. Зворушений такою увагою, Микола Іванович подякував усім, хто допоміг йому відновити житло і оснастити його всім необхідним. «Коли ми єдині, ми можемо знести гори, депутатський корпус завжди буде підтримувати людей, котрі опинилися один на один зі своєю бідою», - підкреслив депутат Яковенко.