Новини

Назад

Депутат Ніна Воробей: «Благоустрою доріг віддалених селищ потрібно приділяти особливу увагу»

17 липня 2019, 14:15
621
Діяльність депутатського корпусу

Дорога, що веде уздовж будинків №№1-21 по вулиці Кравченко у Кальміуському районі, була розбитою і потребувала капітального ремонту.

«Люди просили депутата Ніну Воробей сприяти у проведенні ремонту асфальтного покриття вулиці Кравченко», - розповідає голова КСН «Курчатова» Лариса Міщенко.

Депутат направила звернення до Кальміуської райадміністрації, щоб визначилися, який ремонт потрібно зробити.  Після обстеження з виїздом на місце «Маріупольавтодор» провів капітальний ремонт дороги на ділянці будинків №1 - №21.

 Ніна Воробей говорить, що для віддалених заводських селищ «Горький», «Курчатова», «Мирний», «Україна», стан проїжджої частини є важливим елементом.  «По розбитим дорогам до людей не можуть проїхати автомобілі.  Особливо актуальним є питання з проїздом швидкої допомоги.  Бувало так, що медики кажуть, далі ми проїхати не можемо, доправляйте пацієнта до машини самі», - ділиться депутат.

 Представник міської влади підтримує програму відродження віддалених селищ, яка реалізовується й місті та зазначає, що сьогодні, як ніколи, потрібно приділяти цим населеним пунктам пильну увагу.