Новини

Назад

Депутати розглянули земельні питання майбутньої сесії на постійних комісіях (ФОТОРЕПОРТАЖ)

23 квітня 2019, 13:37
805
Діяльність депутатського корпусу

На порядок денний 41 сесії міської ради винесено понад 100 проектів рішень у сфері земельних відносин. Більшість проектів, представлених депутатському корпусу начальником управління земельних відносин департаменту по роботі з активами міської ради Андрієм Ситником, стосувалися відновлення або продовження термінів оренди земельних ділянок та надання дозволів на розробку проектів землеустрою.

Так, через невідповідність цільовому призначенню об'єкта на бульварі Шевченка підприємцеві рекомендують відмовити у продовженні оренди. Як зазначив Ситник, тут спочатку планувалося відкриття кафе, а насправді працює ломбард.

Депутати мають намір відмовити у продовженні оренди підприємцеві на об'єкт по вулиці Митрополитський. Там фірма, що торгує будівельними матеріалами, відкрила склад. Як підкреслила депутат, голова постійної комісії з питань землекористування Ірина Чомаєва, центр міста не має бути з такими об'єктами та рекомендувала демонтувати конструкцію.

Депутати розглянули й проекти, винесені на комісії вдруге. Деяким підприємцям також мають намір відповісти відмовою у зв'язку з тим, що вони так і не оформили паспорт фасаду.

Проекти рішень, по яких надійшли зауваження, ще раз розглянуть на Координаційній раді.