Новини

Назад

Благоустрій дворів та ремонт доріг, виплата пенсій та субсидій - городяни йдуть до депутатів за рішенням своїх проблем

18 лютого 2019, 16:23
645
Діяльність депутатського корпусу

Представники депутатського корпусу працюють із зверненнями різного характеру. Так, на прийом до депутата Віри Никишової прийшли жителі Старого Криму. Люди скаржилися на відсутність вуличного освітлення. "У селищі були проблеми з відключенням електроенергії. Я отримала підтримку селищної влади та разом нам вдалося освітити наші вулиці", - говорить депутат.

Багатьох цікавлять проблеми пенсійного забезпечення. Як розповіла депутат Никишова, тільки на останньому прийомі з цього приводу до неї звернулося 7 чоловік. Щоб люди отримали відповіді для консультації на прийоми депутат почала запрошувати фахівців Пенсійного фонду та відділів субсидій. Таким чином багато хто знайшов вихід з ситуацій, що склалися.

Депутат Оксана Радченко розповідає, що до неї частіше йдуть жителі з проханнями ремонту доріг та благоустрою КСН "Парковий". "Проблем у людей вистачає, це й заміна каналізації,  асфальтування і по можливості ми реагуємо на кожне комунальне звернення", - підкреслює депутат.

Проблематику території КСН "Перлинний" знає й депутат Олександр Кузнєцов. На останньому прийомі його просили посприяти у облаштуванні дитячого майданчика. На сьогодні депутат працює над тим, щоб найближчим часом зона відпочинку на вулиці Межовій, 17 стала доступною для населення.