Новини

Назад

Рішення проблем громади: сьогодні Степан Махсма провів черговий прийом жителів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12 лютого 2019, 16:42
953
Діяльність депутатського корпусу

Доступні медичні послуги, земельні питання, конфлікти з сусідами: основні теми бесіди городян з секретарем ради. Сьогодні в громадській приймальні люди ділилися своїми проблемами зі Степаном Махсмою.

Представники громадської організації «Моя природа» просили допомоги в проведенні виставки голубів для знавців птахів, не тільки з нашого міста та його околиць, а й з усієї України.  Члени організації неодноразово брали участь і перемагали зі своїми вихованцями в міжнародних виставках, з'їздах. 

Степан Махсма дав відповідні доручення начальнику управління молоді та спорту Олексію Казанцеву.
За роз'ясненнями щодо земельних питань прийшов голова садівничого товариства «Степове».  Чоловік не міг розібратися з нормативною грошовою оцінкою землі конкретно для своєї ділянки, оскільки територія відноситься до Талаковскої ради. Присутній на прийомі представник департаменту міського майна дав роз'яснення і поради щодо подальшої оплати податку.

У свою чергу, секретар ради акцентував увагу на необхідності переведення садівничих товариств в житлову забудову, щоб в подальшому уникати цих проблем і знаходитися під надійним захистом міської ради.

Шукала підтримки у Степана Махсми і мешканка Правого берега.  Понад рік конфлікт з сусідом не дає їй спокійно жити.  Незаконне водовідведення, за словами заявниці, розмило фундамент її будинку, що призвело до тріщини в стелі.  Жодна спроба примиритися не закінчилася успіхом.  Секретар ради доручив організувати комісію, щоб на місці розібратися в суті конфлікту та знайти вихід.

«За результатами прийому профільні фахівці розберуться з кожним зверненням і зв'яжуться з жителями, люди в обов'язковому порядку отримають відповіді на свої питання», - підсумував секретар ради.