Новини

Назад

Маріупольцям пропонують виконати новорічні бажання дітей-сиріт

28 грудня 2018, 16:19
1454
«Маріуполь 240: фарби доброТи»

Подарувати дитині щастя набагато простіше, ніж здається. Напередодні зимових свят кожен може стати Різдвяним Дідом. Для цього необхідно взяти участь у благодійній акції «Ялинкова іграшка навзаєм». Вона проводиться ініціативною групою підлітків «Помічники зайця», за підтримки креативного простору «Vezha».

Протягом місяця маріупольці відвідували благодійні майстер-класи. Кожен бажаючий міг зробити для себе новорічну іграшку. За отримані кошти був куплений витратний матеріал для учасників майстер-класів та дітей з дитячих будинків. Після учасники проекту відвідали Маріупольську загальноосвітню школу-інтернат №2 і Дитячий будинок «Центр опіки». На зустрічі діти самі змайстрували новорічні прикраси. До кожної іграшки прикріплена записка, на якій вихованці дитячих будинків написали свої новорічні привітання і бажання. Взуття, іграшки, шампунь, парфумерія, набір гелевих ручок – це, та іньше подарунки, які хочуть знайти під ялинкою діти. Всього 53 новорічних іграшки, 53 дитячих бажання.

Детальніше про те як стати Різдвяним Дідом розповіла координатор проекту Ольга Бондаренко, для цього необхідно: прийти в «Vezha», вибрати вподобану іграшку, прочитати дитяче бажання, купити подарунок, обміняти подарунок на рукодільну іграшку.

Акція триває до 6 січня. Після, 8-9 січня, «Помічники зайця» передадуть всі подарунки дітям.