Новини

Назад

Звернення до депутата: Ірина Дудіна допомогла вирішити комунальні проблеми ОСББ "Азов’є - 1"

14 грудня 2018, 10:15
512
Діяльність депутатського корпусу

На прийом до депутата прийшли мешканці будинку ОСББ "Азов’є - 1" із проханням допомогти у рішенні низки комунальних проблем, які їм дісталися у "спадок" від комунальної кампанії "Місто для людей".

"Ще у червні цього року у будинку був вкрадений теплолічильник, зняті 7 бронзових вентилів, 3 манометри, розбито водомір та пошкоджено телефонний дріт", - розповіла депутат.

Щоб у зимовий період будинок міг нормально функціонувати, жителі й голова ОСББ просили депутата посприяти у тому, щоб "Мариупольтепломережа" встановила їм новий тепломір, а "Міськводоканал" - новий водомір.

Представник міської влади звернулася до цих служб. Як повідомили у ДРЖКІ, підприємством "Мариупольтепломережа" виконані роботи з установки приладу обліку теплової енергії. З метою нормалізації холодного водопостачання у будинку, фахівці "Міськводоканалу" поміняли водомір.

"Спасибі депутатові за швидке вирішення цього питання. Не залишилися осторонь й жителі, на кошти яких були придбані вентилі та манометри", - говорить голова будинку ОСББ "Азов’є - 1" Людмила Яковлєва.