Новини

Назад

Депутат Володимир Курський розповів виборцям про плани з благоустрою (ФОТОРЕПОРТАЖ)

07 грудня 2018, 13:47
802
Діяльність депутатського корпусу

Представник міської влади провів зустріч із жителями Лівобережного району, де відзвітував про виконану роботу за рік.

Детально Володимир Курський зупинився на планах на майбутнє. "Вже затверджено землевідведення під багатофункціональний спортивний майданчик по вулиці Володимирській, 24. Тут планується облаштувати комплексне містечко, футбольне поле із штучним покриттям", - розповів депутат.

Масштабні роботи будуть розгорнуті й на порожній зараз території за Дитячим будинком творчості Лівобережного району (колишня 12-та школа). Тут розглядається декілька проектів, по одному із яких може бути облаштоване місце під проведення творчих заходів. По бульвару Морському, 44 - 46, де раніше був встановлений сумнівний торговий об'єкт (контейнер), що незаконно здійснював свою діяльність, планується розширити спортивно-ігровий майданчик.

Як зазанчив Володимир Курський, ним вже подані заявки до відповідних служб на установку дитячого майданчику у дворі будинків за адресою: проспект Меотиди, 16, 18 та вулиці Азовстальскій, 31 - 33.

"Сьогодні ми реалізовуємо серйозні та значимі проекти для нашого міста. І важливо у цьому плані прищеплювати любов до здорового способу життя підростаючому поколінню", - підкреслив депутат.