Новини

Назад

Звітні зустрічі: депутати Маріуполя ведуть комунікації з виборцями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12 листопада 2018, 11:15
882
Діяльність депутатського корпусу

Представники діючої каденції звітують про виконану роботу перед маріупольцями. Депутати інформують виборців про те, що з наказів вдалося зробити цього року, а які роботи внесено у план на 2019.

Зазвичай, більшість звернень жителів стосуються комунальних проблем. У КСН "Азовець" звітну зустріч з населенням провів депутат Олександр Царьок. Він детально зупинився на роботах, які планується виконати наступного року. Так, по провулку Ленточному, вулиці Сєдова, Макаренко 7-а та 7-б, проїзду Олімпійському намічено відремонтувати дорогу й налагодити зовнішнє освітлення. Ремонти доріг планується провести й по провулку Гончарова, вулицям Барикадної, Павленко, Сєдово.

"Люди з цікавістю слухали звіт Олександра Володимировича, ставили йому питання. Їх цікавила і медична галузь, і об'єкти, які зараз будують і облаштовують на лівобережжі. Одним словом, зустріч була корисною та продуктивною", - сказала голова КСН "Азовець" Ганна Демешко.

Депутат, голова Лівобережної райадміністрації Віктор Очеретін окрім звіту про прийоми, участі в комісіях та сесіях, своєї депутатської діяльності, зупинився на питаннях благоустрою району. "Ми дізналися, як у майбутньому зміниться наш район. Зараз ведуться роботи з реконструкції парку "Веселка" та мульті-центра, повністю зміниться й перетвориться пляжна зона, будуть реконструйовані сходи на центральному спуску до моря. У районі планується побудувати соціальні об'єкти для спортивного дозвілля жителів", - розповіла голова КСН "Східний" Валентина Пижикова.

Депутат Лілія Борисенко поділилася з жителям свого округу тим, що вдалося зробити цього року. "Це й відновлення освітлення у під'їздах будинку № 158 по вулиці Азовсталській та на придворовій території. І відновлення на 9 поверсі будинку №39 згорілої електропроводки та багато інших питань", - озвучила депутат. Вона назвали і проблеми, над рішенням яких працюватиме наступного року. Одна  з них - асфальтування пішохідної доріжки за ЗОШ №48.

Послухати звіт депутата Юрія Хотлубея громадяни зібралися у КСН "Хмельницький". Депутат акцентував увагу на питаннях, які торкалися матеріальної допомоги, підтримки ветеранських та спортивних організацій. Депутатський звіт перейшов у особистий прийом громадян, де маріупольці підняли питання системного благоустрою бульвару Богдана Хмельницького, необхідності поквартирної установки газових лічильників, а також відсутності належної температури при централізованому поданні гарячої води. У той же час, надійшла низка звернень стосовно благоустрою прибудинкових територій, а також рішення аварійних ситуацій у об'єднаннях співвласників багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, звітні зустрічі з виборцями розпочалися 1-го листопада. Усі представники депутатського корпусу VII скликання в обов'язковому порядку проведуть аналогічні звіти перед населенням.