Новини

Назад

Депутати та КСНи підтримали осінню толоку у Маріуполі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

10 листопада 2018, 15:18
943
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні представники міської влади та жителі вийшли на осінню толоку. Разом вони прибирали від листя свої ділянки, а також міські парки та сквери.

Так, міські управлінці та депутати сьогодні очистили від листя сквер біля кінотеатру "Савона". Тут з керівниками структурних підрозділів та співробітниками міської ради працювали депутати Михайло Орличенко та Дмитро Вiзенков.

Депутат Ніна Павлюк з активними жителями прибирали сміття та листя з покинутої ділянки на проспекті Металургів. "Безумовно, такі заходи зближують жителів. Сьогодні попрацювали на славу. І плануємо висадити тут осінні квіти та туї", - говорить депутат. Також Ніна Павлюк взяла участь  у толоці з КСН "Центральный-2". Представник міської влади забезпечила необхідним інвентарем жителів, котрі вийшли на прибирання листя біля своїх будинків. Її колега по депутатському корпусу Володимир Яковенко наводив лад з КСН "Слобідка - Гавань". Прибирали селище від сміття та листя.

Разом з жителями КСН "Азовстальский" упорядковував прилеглу територію депутат Юрій Дорошенко, з активістами КСН "Кальміуський" вивозила листя з дворів депутат Інна Нефьодова, а у Приморському районі з КСНс "Селище Західне" взяв участь у толоці Владислав Мирошниченко. Депутат Андрій Федай попрацював на двох своїх округах - у КСН "Староміський" та  у Лівобережному районі. "Дуже добре, що підключаються жителі. Приводять з собою дітей, привчають до праці та порядку. Так спільними зусиллями зробимо чистіше саме краще місто на землі", - підкреслив депутат.

Сьогодні в усіх районах міста депутати наводили лад на закріплених за ними територіях разом з населенням.