Новини

Назад

Депутати міської ради виділили понад 370 тисяч гривень матеріальної допомоги

24 жовтня 2018, 13:50
811
Сесії міської ради

У ході XXXVI сесії Маріупольської міської ради VII скликання, одноголосим рішенням депутатів міської ради, виділена матеріальна допомога 15 маріупольцям для компенсації коштів, витрачених на лікування. А також трьом містянам, які постраждали у наслідок пожежі.

Для виплати грошових коштів на лікування  15 мешканцям  Маріуполя виділено  315 503 грн. На відновлення будинків після пожежі троїм містянам - 55900 грн. Суми вказані без відрахування податків. 

Під час обговорення питань зазначили, що у черзі на допомогу на лікування стоїть 40 людей. Але ліміт у 5 млн грн на цей рік вже вичерпано. Тому депутати виступили з клопотанням про додатковий розподіл коштів для компенсування затрат на лікування маріупольцям до закінчення року.

Сьогодні ми робимо медицину доступною та безкоштовною. У цю галузь проінвестовано вже понад 400 мільйонів гривень. Але цього не достатньо. Ми повинні допомагати та бути надійним плечем для маріупольців. І повинні знаходити можливість для фінансування медичних потреб містян
прокоментував міський голова Вадим Бойченко.