Новини

Назад

У Маріуполі муніципальна школа відкрила свої двері майбутнім управлінцям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

23 жовтня 2018, 11:20
1223
Діяльність депутатського корпусу

У Фонді розвитку Маріуполя стартувала муніципальна школа. Молоді люди, студенти вишів та школярі зможуть у майбутньому поповнити лави фахівців управлінь та відділів міської ради.

Слід зазначити, що цього разу на навчання у муніципальній школі було подано 92 заявки, це рекордна кількість за усі 4 роки, як цей проект реалізується у Маріуполі.

Протягом трьох тижнів молодь спілкуватиметься з керівниками усіх структурних підрозділів міської ради. Серед спікерів - начальник управління "Секретаріат ради" міської ради Юлія Стамбулжи. Вона детально зупинилася на роботі свого підрозділу, розповіла про функціонал та діяльність діючої каденції депутатського корпусу. "Сьогодні ми говоримо з майбутніми працівниками муніципалітету про роль депутатського корпусу у розвитку міста, про процес ухвалення рішень та систему самоврядування у цілому. Хотілося б, щоб ті люди, які прийдуть до нас працювати, добре володіли інформацією про роботу депутатського корпусу, надалі вправно будували комунікацію та ефективно відстоювали інтереси громади", - зазначила Юлія Стамбулжи.

Партнери муніципальної школи ставлять перед собою мету: щоб якомога більше молодих людей приєдналося до команди майбутніх управлінців. До речі, попередні школи показали, що багато молоді після закінчення навчання стажувалося у міській раді та надалі поповнили штат її співробітників.

Нагадаємо, що організаторами муніципальної школи є громадська організація "Фонд розвитку Маріуполя" спільно з Маріупольською міською радою.