Новини

Назад

На Координаційній раді ще раз заслухали дискусійні питання майбутньої сесії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24 вересня 2018, 15:44
870
Діяльність депутатського корпусу

Як зазначив секретар ради Степан Махсма, зауваження стосувалися проектів рішень про продовження терміну оренди земельних ділянок, дозволу на розробку проектів землеустрою, передачі майна до комунальної власності.

Депутати також заслухали детальнішу інформацію про зміну складу членів виконавчого комітету. Під час засідання було роз'яснено порядок формування складу виконкому. Як було зазначено, склад змінюється у зв'язку з тим, що спілка громадських організацій під керівництвом Лідії Муглі припинила своє існування. Персональний склад виконавчого комітету міської ради затверджується радою за пропозицією міського голови.

Крім того, Координаційна рада рекомендувала внести до порядку денного XXXV сесії три додаткових питання галузі освіти. Як зауважила директор профільного департаменту Тетяна Братчикова, щоб у Маріуполі швидше запрацювали інклюзивні центри та логопедичний центр, необхідно затвердити Положення про проведення конкурсу на посаду директорів та педагогічних працівників КП "Інклюзивно - ресурсний центр Маріупольської міськради".

Нагадаємо, пленарне засідання заплановано на 26 вересня в ПК "Молодіжний". Початок о 10:00.