Новини

Назад

Звернення до депутата: Володимир Яковенко допоміг жителям вулиці Ялтинській відремонтувати дорогу

17 вересня 2018, 10:34
776
Діяльність депутатського корпусу

На прийом до депутата звернулися мешканці кількох будинків, розташованих по вулиці Ялтинській. Люди поскаржилися на стан дорожнього покриття, яке пролягає від магазину, розташованого по вулиці Гагаріна, 115 (район погранчастини) та по вулиці Ялтинській.

"Забудова цієї ділянки території Приморського району проходила ще у 60-ті роки. В цей же час тут була побудована й дорога, якщо її можна так назвати на цьому відрізку, де розташовуються приватні будинки. Дорога знаходиться у жахливому стані, а на цій вулиці здебільшого мешкають літні люди, яким дуже складно ходити таким шляхом", - розповідає депутат.

Він також повідомив, що й під'їзд до магазину вкритий суцільними глибокими ямами. А під час дощів на цій ділянці вниз від торгового об'єкту  дуже тече вода, неможливо ані проїхати, ані пройти. Жителі додають, що машини швидкої допомоги ледь добираються до пацієнтів по такій дорозі, яка повністю зробилася непридатною.

Володимир Яковенко звернувся до міської ради, щоб допомогли розв'язати проблему жителів, багато хто з котрих пропрацював на металургійних комбінатах, у порту та у Азовському морському пароплавстві.

Як повідомили у Приморській райадміністрації, "Мариупольавтодор" відсипав асфальтобетонною крихтою цю ділянку дороги. Роботи виконані у повному обсязі.