Новини

Назад

Департамент по роботі з активами міської ради оголошує про проведення закупівлі житла

04 вересня 2018, 11:31
1818
Оголошення про проведення закупівлі житла

Основні умови:
1. Будинки

1.1. Житлові будинки складаються з 4 і більше житлових кімнат, житловою площею не менше 90 кв.м і не більше 163,8 кв.м., загальною площею не більше 250 кв.м.
2. Вимоги до об'єктів нерухомого майна:
2.1. Житло має бути розташоване на території Центрального, Приморського, Кальміуського або Лівобережного районів м. Маріуполя;
2.2. Житло має бути благоустроєним, з виконаними оздоблювальними роботами;
2.3. Будинки повинні бути обладнані водопроводом, каналізацією, опаленням, електропостачанням, газопостачанням.
3. Умови проведення конкурсу:
3.1. Пропозиції оцінюються на предмет відповідності до поданого оголошення, за результатами чого визначаються переможці конкурсу.
3.2. Розгляд конкурсних пропозицій здійснюється Комісією з прийняття рішень щодо визначення напрямів і об'єктів, на які у 2018 році буде спрямована субвенція з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла і приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, і забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.
3.3. Конкурсні пропозиції, спрямовані після кінцевого терміну їх подачі або направлені з порушенням вимог, визначених в оголошенні не розглядаються.
3.4. Переможцями визначаються учасники конкурсу, які подали найбільш вигідні конкурсні пропозиції, а саме:
- вартість придбання 1 кв.м. загальної площі житла є найнижчою серед запропонованих і не повинна перевищувати показники опосередкованої вартості будівництва житла за регіонами України на відповідний рік, затверджених наказом Мінрегіону;
- відповідають вимогам до об'єктів нерухомого майна, визначених в оголошенні;
3.5. Оплата послуг з оформлення договору купівлі-продажу, витрат, пов'язаних з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів), покладається на продавця. Учасник при визначенні вартості об'єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції має враховувати всі вищевказані витрати.
4. Подача пропозицій від фізичних та юридичних осіб:
4.1. Для участі в конкурсі подається заява-пропозиція (із зазначенням вартості, адреси об'єкта нерухомого майна, кількості кімнат, житлової і загальної площі), копії правовстановлюючих документів та технічного паспорта на об'єкт нерухомості, копії паспортів та ідентифікаційних номерів власників або довіреність.
4.2. Подача пропозицій здійснюється особисто або уповноваженим представником за адресою: Донецька обл., М.Маріуполь, Центральний район, вул. Митрополит, 39, 87500, Відділ діловодства управління з питань звернень громадян та діловодства міської ради, каб.1 або засобами поштового зв'язку: пр. Миру, 70, 87500, Маріупольська міська рада.
5. Подача пропозицій з дня опублікування до 14.09.2018 включно.
6. Місце проведення конкурсу: Донецька обласна державна адміністрація.
Довідки за телефоном: 58-75-75