Новини

Назад

Рятувальна аварійно-водолазна служба стежить за порядком на пляжах і допомагає маріупольцям в нестандартних ситуаціях

16 квітня 2018, 10:20
575

Щодня на узбережжі Маріуполя виходять - до 2500 чоловік, до 100 автомобілів і близько 20 катерів та човнів. Для забезпечення їх безпеки і швидкого реагування в разі нещасного випадку прибережну смугу Лівобережного і Приморського пляжів патрулюють два пошуково-рятувальні ланки рятувальної аварійно-водолазної служби міської ради.

У рамках підготовки до безпечного проведення весняно-літнього сезону, рятувальники продовжують тралення морської акваторії, прилеглої до Центрального та Лівобережному пляжу. Таким методом очищено 45% (1.8 кв. км) підводної частини акваторії пляжів, витягнуті з води якоря, сеті, покришки і т. П. Також у рамках проведення екологічних заходів, мобільна аварійно-водолазна група виконувала очищення водного «дзеркала» і дна річки Кальчик. Вилучено близько 1.5 м. куб. пляшок, банок та побутового сміття.

За зверненням контакт - центру 15-55, виконаний демонтаж аварійної радіовежі заввишки 15 метрів. Вишка небезпечно нахилилася над житловими будинками по проїзду Лютневої Лівобережного району. Задіяно 4 матроса-рятувальника, які мають дозвіл на виконання робіт на висоті. Залучена техніка комунальних підприємств. Загроза жителям селища усунена.