Новини

Назад

Депутатський патронат: Ніна Павлюк : "Жінка завжди повинна почувати себе жінкою, в якій би ситуації вона не знаходилася"(ФОТО)

06 березня 2018, 14:37
732
Діяльність депутатського корпусу

Напередодні 8 Березня депутат побувала в жіночій виправній колонії №107 і в центрі по обслуговуванню осіб без певного місця проживання, що на лівобережжі.

Ніна Павлюк привезла жінкам, які відбувають покарання у колонії, та постояльцям центру з обслуговування бездомних подарунки, солодощі, чай. "Для мене такі візити важливі, адже спілкуючись з жінками, які волею долі оступилися, розумієш, що більшість з них у душі гірко переживають за це. У кожної людини має бути шанс розпочати життя з чистого аркуша. Ніколи не пізно одуматися та встати на шлях виправлення", - ділиться депутат.

Представник міської влади глибоко переконана, в те, що жінки оступилися, є провина і суспільства. Адже частенько байдужість та нерозуміння людей може привести до непоправної помилки.

До речі, нещодавно представник міської влади побувала у СІЗО, де також привітала жінок, що знаходяться під слідством, зі святом весни. Як признається Павлюк, під час таких зустрічей вона завжди пропонує жінкам свою допомогу. "Жінка завжди повинна почувати себе жінкою, у якій би ситуації вона не знаходилася", - вважає депутат.