Новини

Назад

Юні маріупольські танцівники привезли до Маріуполя перемогу у Міжнародних змаганнях (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15 грудня 2017, 16:20
1069
Сесії міської ради, Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні перед початком пленарного засідання подяками міського голови Вадима Бойченка відзначили нових чемпіонів світу в латиноамериканській та європейській програмах спортивних бальних танців «Open Word Championships 2017 DISNEY».

У знаменитому французькому Діснейленді, який знаходиться в передмісті Парижа, пройшов один з найвідоміших Чемпіонатів зі спортивних танців. Велика честь, що в цих престижних змаганнях вже неодноразово беруть участь маріупольські танцюристи.

Цього року Маріуполь представили юні Сергій Кузнєцов і Мірра Демидова. «Вашій наполегливості, цілеспрямованості, працьовитості може позаздрити будь-яка доросла людина. Вітаю вас, сподіваюся, ви підкорите ще не одну танцювальну вершину, прославляючи рідне місто і країну», -зазначив Вадим Бойченко.

Про необхідність підтримувати підростаюче покоління, стимулювати і заохочувати любов до спорту сказав голова постійної комісії з питань освіти і науки, духовності, молодіжної політики, у справах сім'ї, культури і спорту, депутат Володимир Курський: «Важливо, щоб наші дітки розвивалися, займалися спортом і не тільки за кошти батьків.

Депутатський корпус буде всіляко сприяти та підтримувати дітей у плані поїздок, обміну досвідом, участі в престижних конкурсах і турнірах».