Новини

Назад

Депутат Ірина Дудіна - ініціатор проведення благодійного ярмарку на підтримку талановитих дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15 грудня 2017, 14:58
847
Сесії міської ради, Діяльність депутатського корпусу

Новорічні магніти, сувеніри, шпильки, обереги, картини - все зроблено дитячими руками. Сьогодні на вході до зали депутатів та гостей XXIV сесії міськради зустрічають Святий Миколай з Янголом та запрошують на цю виставку-ярмарок - таке дійство розгорнулося перед початком пленарного засідання в ПК "Молодіжний".

Ініціатором благодійного заходу виступила депутат Маріупольської міськради Ірина Дудіна. Вона вважає, що таким чином можна підтримати талановиту молодь з міського Центру позашкільної роботи за місцем проживання.

"Вартість витратних матеріалів для виробів висока. Кошти, виручені на ярмарку, будуть спрямовані для придбання нових витратних матеріалів, щоб ці діти могли і надалі розвивати свою творчість", - зазначила Ірина Дудіна.

Депутати з цікавістю оглядали експонати виставки. Богдан Дужик поділився, що цінує творчість, тому придбав пейзаж Венеції в дитячому виконанні. "Ця картина поповнить мою колекцію. У мене в кабінеті висить вже багато картин. Я, як директор школи, вважаю, що обдаровану молодь потрібно всіляко підтримувати", - розповів депутат Дужик.