Новини

Назад

Під знаком рівності: депутат Ніна Павлюк організувала клуб для людей з інвалідністю (ФОТОРЕПОРТАЖ)

01 грудня 2017, 14:10
721
Діяльність депутатського корпусу

Основним напрямком діяльності депутата є всебічна допомога та опіка людей з обмеженими можливостями.

З метою об'єднання молодих людей з інвалідністю депутат Ніна Павлюк організувала клуб "Під знаком рівності". Напередодні Міжнародного дня інвалідів вона презентувала актовий зал та приміщення для неформального спілкування таких людей. Тут також будуть приймати і тимчасово переміщених осіб, які опинилися в складній життєвій ситуації.

На урочистому відкритті клубу в приміщенні громадської організації "З нами добрі серця" Ніна Павлюк зазначила: "Без підтримки міста, без допомоги небайдужих людей у нас нічого б не вийшло. На сьогоднішній день ми тримаємо цей курс стовідсотковим бажанням допомагати людям. Я, як депутат міської ради, дуже рада, що мені довірили соціальний напрямок".

За всебічну підтримку Ніна Павлюк подякувала всім гостям. За те, що ніколи не відмовляє в наданні допомоги, депутат відзначила заступника міського голови Ксенію Сухову. Вона, в свою чергу, підкреслила: "Соціальну сферу всі вважають дуже складною. Але для мене вона важлива, зараз вона стала частиною мого життя. Маленькими звершеннями ми наближаємося до великої справи, до європейського міста".